Pàgines

dijous, 3 de desembre del 2015

Acte de lliurament dels Diplomes DELF de francès

La Marta, la Martina i en Sergi recollint el Diploma 
La setmana passada es va fer l'acte de lliurament dels Diplomes DELF en presència de Pascale de Schuyter-Hualpa, directora de l’Institut Francès de Barcelona, Stéphane Paris, agregat de cooperació lingüística del servei de cooperació lingüística i educativa de l’ambaixada de França i de Joan Gumbert, subdirector general d'Innovació, Formació i Orientació del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. La Llauna va ser centre examinador en la darrera convocatòria ja que la nostra professora Mercè Tomé està habilitada com a examinadora oficial pel CIEP (Centre International d'Études Pédagogiques) des del juliol de 2014.

El nostre institut va tenir una presència destacada en la convocatòria de 2015. S'hi van presentar tretze alumnes i tots van obtenir unes notes molt elevades. Van anar a recollir els seus diplomes tres d'aquests tretze alumnes: en Sergi López, la Marta Balagué i la Martina Hernández. Des d'aquí els volem felicitar a tots. Enhorabona! Nos sincères félicitations!

Aprofitem l'ocasió per informar-vos que la campanya DELF 2016 ja està en marxa i que les preinscripcions es faran a partir del dia 9 de desembre. 

L'alumnat i professorat de Barcelona Comarques que va assisitr a l'acte