Pàgines

dilluns, 30 de novembre del 2015

Recollida de roba usada per a la Fundació Glorr


Després del Gran Recapte d'Aliments ara arriba l'hora de recollir la roba que ja no ens posem. No parem perquè volem ajudar a aquells qui més ho necessiten.

GLORR Fundació continua amb els projectes de desenvolupament pels centres educatius. Assisteix als menors i les famílies que es troben en situació de precarietat econòmica extrema o d’exclusió social. Esperen poder dur a terme programes d’atorgament de beques a l’estudi, ajudes per a l’adquisició de material escolar, beques de menjador i/o transport i el lliurament de roba i calçat. L'objectiu de la fundació és que la situació econòmica que pateixen aquestes famílies no repercuteixi negativament en el desenvolupament educatiu integral que necessiten els menors. Per a més informació, podeu consultar el web www.glorr.org

Us convidem a formar part del projecte aportant-hi tot tipus de productes tèxtils (roba, calçat, mantes...) que tingueu a casa i ja no feu servir. Ho podeu portar a l'institut entre dimarts 1 i dimecres 16 de desembre. Porteu-ho en bosses i podeu deixar-ho a la caixa de l'entrada. 

GLORR Fundació  i La Llauna us agraeixen, un any més, la vostra col·laboració.