Pàgines

divendres, 14 de desembre del 2012

La Llauna amb La Marató 2012

L'edició 2012 de "La Marató de TV3" es fa el proper diumenge i es dedica al càncer, la principal causa de mort de persones entre 35 i 70 anys. La recerca científica més recent està obrint noves vies per tractar i curar aquesta malaltia: amb la identificació de les cèl·lules mare tumorals s'està treballant per simplificar la complexitat de la malaltia i abordar-la amb tractaments personalitzats.

Una de les activitats de sensibilització que proposen des de La Fundació de la Marató és oferir xerrades als centres educatius. Una vegada més, La Llauna ha donat suport a aquesta iniciativa. Aquesta setmana professionals de la medicina han vingut al nostre centre a compartir els seus coneixements amb l'alumnat de 3r d'ESO i una part de l'alumnat de Batxillerat. Les xerrades han anat acompanyades de material gràfic.Cliqueu aquí per veure'n les fotografies.

Des de La Llauna us encoratgem a participar en La Marató d'aquest diumenge. De moment, us deixem amb el vídeo divulgatiu de la campanya, on els "Polseres Vermelles" ens guien en un recorregut mèdic i humà sobre el càncer.