Pàgines

dilluns, 3 de desembre del 2012

Gran Recapte d'Aliments 2012. La Llauna amb el bàsquet solidari

El passat divendres 30 de novembre es va celebrar el Torneig Solidari de Bàsquet al Màgic Badalona en motiu del Gran Recapte d'Aliments. Es van recollir més de 2000 kg d'aliments i La LLauna n'hi vam aportar uns 350 Kg. 

Hi van participar els instituts La Llauna, B-7 i Isaac Albéniz i les Escoles Badalonès, Betúlia, Cultural, Minguella i Sant Andreu de Natzaret. La Llauna hi vam ser amb 4 dels nostres dinamitzadors esportius a les taules d'arbitratge i l'equip de bàsquet masculí i el femení amb els respectius entrenadors/es. En total, més d'una trentena dels nostres alumnes van participar en l'esdeveniment esportiu. Els nostres equips van fer dues sessions d'entrenament per poder preparar bé el torneig. Finalment, l'equip masculí va quedar en segon lloc i l'equip femení va quedar quart. 

Des d'aquí volem donar les gràcies a tothom qui ha col·laborat amb nosaltres en aquesta campanya solidària. Tant a les persones de la comunitat educativa que han donat aliments com a l'alumnat del nostre centre que ha participat al Torneig o els qui simplement han anat a animar els companys i companyes de classe. Va haver-hi un bon nivell de joc i un bon ambient. Vam poder viure una gran jornada solidària i esportiva.   
Cliqueu aquí si voleu veure més fotografies. Us cal la contrasenya.