Pàgines

divendres, 23 de novembre del 2012

La Llauna amb la Fundació Banc del Aliments

La Llauna col·labora, una vegada més, amb la Fundació Banc del Aliments. La campanya El Gran Recapte d'Aliments té per objectiu recollir aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades d'aquí rebin ajuda alimentària. Els propers 30 de novembre i 1 de desembre són les dates establertes per la Fundació per recollir aliments a supermercats i mercats d'arreu de Catalunya. Des de La Llauna us volem animar a participar en aquesta iniciativa també des del nostre centre. La campanya té dues parts diferenciades.

A partir de la propera setmana, des del dilluns 26 fins al divendres 30 de novembre, participarem en aquesta inciativa solidària fent una recollida d'aliments directament al nostre centre. Recollirem aquells aliments que segueixen les pautes del Banc d'Aliments. Les normes que cal que tinguem en compte són:
  • NO es poden portar aliments en recipients de vidre, per la seva dificultat d'emmagatzematge i transport.
  • Han de ser aliments amb llargues dates de caducitat: llaunes de conserves de peix, oli, llet, llegums secs, pasta i arròs. S'agraeixen especialment les conserves de peix perquè tenen un alt poder nutritiu i són proteïnes.
D'altra banda, l'alumnat de 4t d'ESO de La Llauna partciparà en un torneig de bàsquet solidari el proper divendres dia 30 de novembre de 9:30h a 13:00h a les Pistes del Màgic Badalona. Aquest torneig s'emmarca dins de la campanya Lluita Adolescent per la Pau, que també es fa en col·laboració amb el Banc dels Aliments i amb d'altres centres de Secundària de Badalona.

Us animem a participar en aquesta iniciativa solidària tan necessària en aquests moments que estem vivint i us agraïm la vostra col·laboració i aportació.

Junts podem canviar la realitat!