Pàgines

dissabte, 15 de desembre del 2012

Nadal Solidari a La Llauna

A La Llauna posem en marxa dues campanyes solidàries més i us demanem la vostra col·laboració. 

Com cada any, i durant aquestes dates, recollirem les aportacions de l'alumnat per a l'apadrinament que tenim amb la Fundació Vicenç Ferrer de la Yasoda Bai, una nena índia. Recordeu que, amb el nostre apadrinament, estem garantint que la Yasoda vagi a l'escola i la manutenció de tota la seva família. Recollirem els diners entre dimecres dia 12 i dimecres dia 19 de desembre mitjançant els delegats solidaris de cada curs. A tots aquells qui hi vulgueu col·laborar, l'aportació que us demanem és de 2 euros per família. De tota  manera, si voleu aportar-hi una quantitat més gran, segur que la Yasoda us ho agrairà. 

D'altra banda, també us volem fer saber que davant la situació actual que estem vivint i tenint en compte que la pobresa infantil ha augmentat molt els darrers anys, enguany hem iniciat una nova col·laboració amb Global Humanitària i GLORRque duen a terme una campanya de recollida de roba usada en bon estat per a nens i adolescents. Ens hem ofert per recollir aquesta roba que ja no necessiteu i la recollirem al centre. Les dates de recollida seran les mateixes que per a la campanya anterior: de dimecres dia 12 a dimecres dia 19 de desembre. El professorat de socials serà l'encarregat de recollir la roba que porteu.

Finalment us volem recordar que el proper divendres dia 21 de desembre, l'alumnat de 4t d'ESO recollirà diners pel Viatge de Final de Curs. Així, portarà el bar i la botiga solidària de les activitats de final de trimestre que farem al centre. Tot l'alumnat del centre hi podrà comprar l'esmorzar, diversos productes de comerç just d'Intermón Oxfam i els pràctics ecotós creats per l'Associació Estel-Tàpia. 

Animem a tot l'alumnat i a totes les famílies a col·laborar-hi i a participar activament en aquests espais de convivència. Entre tots, hem d'intentar millorar la realitat. Gràcies.