Pàgines

dimarts, 12 de març del 2019

Serveis Comunitaris. Donació de sang, Medicament a lloc, Muntem la festa i Acompanyem els júniors


Aquesta setmana estem molt enfeinats amb els Serveis Comunitaris. Ara volem compartir amb vosaltres unes mostres dels cartells d'enguany, realitzats amb Canva, eina que ha permès familiaritzar-nos amb un nou  recurs digital.

Després de moltes activitats, coordinacions, exposicions i diverses feines fetes juntament amb el Banc de Sang i l’Escola Progrés, encarem ja la setmana de la Donació de Sang - serà el dimarts 19 de març a l'Escola Progrés, a partir de les 15:15. 
En la mateixa línia, també hem començat les exposicions a 1r d'ESO del servei Medicaments a lloc per conscienciar de la importància de reciclar els medicaments i portar-los al punt SIGRE. La recollida es farà la setmana del 25 al 29 de març. Us animem, doncs, a portar els medicaments caducats o que no feu servir i depositar-los en les caixes destinades a aquest efecte ubicades al costat de Consergeria.
 
D'altra banda, ja fa mesos que venim treballant amb el Servei d'Habitatge Josep Padrós dins del servei Muntem la Festa, preparant i amenitzant les festes d'aniversari dels residents. La implicació del nostre alumnat ha merescut l'elogi dels professionals a càrrec de la Institució i ens omple especialment d'orgull pel que diu de la seva bondat i sensibilitat. 

També porten temps funcionant la Col·laboració Educativa amb La Brúixola i els projectes del servei Acompanyem els júniors, com ara la millora de la biblioteca, les ajudes al cartellatge i les tasques d’acompanyament als més menuts. 

Esperem que us agradin!