Pàgines

dimecres, 7 de març del 2018

Servei Comunitari a La Llauna

Tot l’alumnat de 4t d’ESO participa des d’enguany de la nova activitat educativa de Servei Comunitari. Aquesta és una nova proposta de recent implantació a Catalunya que consisteix en un Servei a la comunitat que consta d’unes 20 hores de dedicació. Els nostres projectes d’aprenentatge i servei estan ja en ple funcionament.

Dintre del servei Medicament a lloc, aquesta setmana es recullen els medicaments caducats a 1r i 2n d’ESO i el divendres 9 de març els transportarem al punt Sigre més proper. Si hi voleu contribuir, podeu comentar-l’hi al conserge i dipositar els vostres medicaments, dintre d’una bossa ben tancada, a la caixa ubicada específicament a aquest efecte. 

Pel que fa a la Donació de sang, ho tenim tot preparat. Ja hem fet totes les xerrades als centres de primària adscrits i la setmana vinent cercarem voluntaris a 3r d’ESO mentre els expliquem en què consisteix aquest servei. Al pòster podeu veure que la donació es farà el dia 13 de març a l’Escola Progrés. La vostra col·laboració és imprescindible. Us hi esperem!

La Col·laboració Educativa amb el projecte Brúixola de la Fundació Espai, Natura i Joventut porta el nostre alumnat els dilluns, els dimecres i els divendres a donar un cop de mà en les tasques educatives i de lleure que s’adrecen als nens i a les nenes beneficiaries del projecte. Ajudem a facilitar la seva integració dins d’un ambient on l’estudi i l’esbarjo sa s’entenguin com el més natural, en un entorn que no els és favorable. 

Muntem la festa és l’aportació lúdica del servei. Col·laborem amb el Servei d’habitatge Josep Padrós en la preparació d’activitats lúdiques i logístiques per a les festes d’aniversari dels residents. Tenim reunions conjuntes per conèixer les seves expectatives i, així, intentar respondre a les necessitats i als interessos d’oci en les seves celebracions.

Finalment, dins del servei Acompanyament dels júniors, ens ocupem d’estudiar els documents de mediació i relació entre iguals i de fer les aportacions que creiem convenients. Supervisem les activitats esportives de l’alumnat de 1r i 2n d’ESO els dies de recollida de butlletins i oferim acompanyament i cura en casos particulars.  Com veieu, tothom està  ben ocupat!!!!