Pàgines

dilluns, 5 de novembre del 2018

Sortides nàutiques d'inici de curs

Dimecres 3 d'octubre
L'alumnat de 1r de Batxillerat van participar a la sortida d'activitats nàutiques a la Escola del Vent, que té la seva base al Club Nàutic Bétulo. Hi van participar 80 alumnes que es van distribuir en 3 grups de treball per fer la rotació d'activitats, d'una hora de durada cadascuna: Caiac de mar, Paddle surf i Bodyboard. L'activitat de caiac de mar es fa en caiacs de 2 places oberts. L'hora de paddle surf es divideix en dues parts, una de pràctica de paddle surf individual i l'altra de paddle en grup amb un paddlesurf gran o hi palegen 8 dels tripulants i el monitor. Aquest any hem fet com activitat alternativa  a la vela lleugera el bodyboard, aprofitant la mar de fons i el rompent de les onades a la platja.

Dijous 4 d'octubre
L'alumnat de 4t d'ESO va participar a la sortida d'activitats nàutiques a La Base de Navegants que està situada al espigó de la bocana del Port de Badalona. Hi van participar 75 alumnes que es van distribuir en 3 grups de treball per fer la rotació d'activitats: Caiac de Mar, Paddle surf i Vela de creuer. L'activitat de Caiac de Mar es fa en caiacs de 2 places oberts (en alguns amb un 3r ocupant). El Paddle surf es fa en tres paddles grans amb 8 tripulants i un monitor, on tots remen i practiquen la coordinació i el treball d'equip a més de l'equilibri i la tècnica del paleig. Aquestes dues activitats es desenvolupen prop de la bocana del port i de la platja propera. La Vela es fa a mar obert amb embarcacions J80 o Lúdic amb un màxim de 8 tripulants i el monitor patró. 
Tots dos dies vam gaudir de molt bon temps amb temperatures molt agradables (tant l'ambient com la de l'aigua de mar). La mar de fons de dimecres ens va permetre practicar el bodyboard com a petita introducció al surf. Bon aprofitament de les dues sortides. Aquí teniu algunes fotografies de les sortides.