Pàgines

dilluns, 5 de juny del 2017

La Llauna guanya la IX Regata del Desafiament


Divendres 2 de Juny al Port de Badalona es va celebrar la ja tradicional regata de llaguts entre instituts i escoles de Badalona i Sant Adrià de Besos. 

La Llauna amb la copa
En aquesta edició hi ha participat: Escola Betúlia, Ins Isaac Albèniz, Ins Badalona VII, Ins Manuel Vàzquez Montalbán i Ins La Llauna. Les tres primeres regates van classificar per a la final a les tripulacions dels llaguts de La Llauna i de l'Isaac Albèniz que van obtenir els dos millors temps. El Vàzquez Montalbán i el Badalona VII es van classificar per a la regata del 3r i 4t lloc. En aquesta regata va guanyar el llagut del Vàzquez Montalbán. A la final, en els dos primers llargs i en la primera ciavoga la igualtat entre els dos llaguts finalistes era màxima, però el llagut de l'Isaac Albèniz, en la sortida de la segona ciavoga, va haver de maniobrar per evitar el moll i La Llauna va fer una regata impecable de principi a fi. Va guanyar La Llauna amb un còmode avantatge i es va imposar per cinquè any consecutiu en aquesta regata. 
La tripulació de la Llauna ha estat formada per Krishna Almendro, Guillem Moral, Etna Lopera, Aina Llagostera, Laia Martorell, Pol Guzmán, Ainoha Pérez, Sara Sánchez, Ferran Novell i Isaac Beltrán. Al timó hi ha en Javier Esmoris amb una excel·lent tàctica de regata i molt bones ciavogues.

Enhorabona a tothom!
Patricipants
L'Albéniz i La Llauna
La Llauna en acció