Pàgines

dimecres, 31 de maig del 2017

Korfbal. Finals Catalunya KINS 2017. La Llauna guanya en categoria Cadet

L'equip Cadet de La Llauna amb la copa de campions
El dimecres 24 de Maig es van disputar al pavelló de la Marbella a Barcelona les finals de Catalunya de Korfbal escolar en categories Cadet (3r i 4t ESO) i Infantil (1r i 2n ESO). Hi participaven els equips guanyadors en les respectives zones geogràfiques (10 equips infantils i 10 equips cadets).

L'equip cadet de La Llauna es va classificar com a guanyador de la zona del Barcelonès Nord. A la final, va quedar en 2n lloc en la fase de grup però es va imposar en els encreuaments de quarts de final (8-4 a Sant Josep) i a les semis (3-1 a Salvador Espriu) i es va plantar a la final. A la final es va enfrontar amb el guanyador de l'altre grup: l'Institut Joan Miró de Montcada i Reixach. La Llauna va guanyar per 7-5 i es va emportar el campionat. En categoria infantil va guanyar l'institut Isaac Àlbeniz de Badalona, que havia guanyat la final de zona del Barcelonès Nord a l'equip de 1r d'ESO de La Llauna.

L'equip de la Llauna estava format per: Jofre Mauri, Marc Caballero, Carlos Montero, Pau Rodríguez, Aleix Haro, Oriol Pi, Adrià Martín, Àlex Figueras, Sara Pascasi, Marina Bagués, Andrea Mora, Elena Pineo, Laura Clemente, Ariadna Tudela i Carla Guzmán. Entrenadors: Àlvaro Puertas i Nil Formentí (alumnes de 1r de Batxillerat). Aquest mateix equip de La Llauna ja havia guanyat la competició en categoria infantil fa dos temporades quan feien 2n d'ESO.

Enhorabona Campions i Campiones!

Els entrenadors amb en Jordi Laparra