Pàgines

dijous, 26 de maig del 2016

La Llauna campions de la categoria Infantil i tercers de la categoria Cadet al KINS 2016

L'equip Infantil, alumnat de 2n d'ESO. Més fotografies AQUÍ

Dimecres 25 de maig es va celebrar al poliesportiu de la Marbella a Barcelona, les finals del KINS 2016 organitzades per la Federació Catalana de Korfbal i el Consell Esportiu de Barcelona. Hi competien els 8 equips guanyadors de les competicions celebrades a cada zona i 2 equips convidats en cada categoria. L'equip infantil de La Llauna va ser convidat i va poder acompanyar a l'equip cadet classificat com a primer de grup a la Zona del Barcelonès Nord.

L'equip Cadet es va classificar 3r en imposar-se en el partit pel 3r i 4t lloc després de perdre la semifinal. Un magnífic lloc tenint en compte que són alumnes de 3r d'ESO. L'equip Infantil va guanyar la competició arribant a la final després de guanyar a l'INS Gorgs de Montcada i Reixac i repetint la final de zona amb l'INS Albéniz. La final va ser molt ajustada arribant al final del temps reglamentari amb empat a 3 i es va decidir a la tanda de penals on la Llauna es va imposar per 3-0.

Enhorabona als equips de la La Llauna i als entrenadors pels èxits assolits; en Marc Ribot i en Jordi Teruel (equip Cadet) i en Rubén González i en Marc Pérez (equip infantil). El curs vinent hi tornarem!