Pàgines

dimarts, 24 de maig del 2016

Korfbal KINS 2016 Barcelonès Nord

El dijous 12 de maig els equips de Korfbal de La Llauna van participar a la fase classificatòria del KINS'16. La competició es va celebrar al poliesportiu de La Mina. Hi van participar 10 equips cadets i 4 equips infantils. La Llauna va presentar els equips de 1r i 2n ESO en categoria Infantil i de 3r i 4t ESO en categoria Cadet.

L'equip de 2n ESO es va classificar per a la final Infantil on va perdre amb un molt bon equip d l'Institut Isaac Albèniz. L'equip de 1r d'ESO va guanyar el partit pel 3r lloc davant de l'Institut Vázquez Montalbán. En categoria Cadet els nostres equips van guanyar la fase de grups sense perdre cap partit i es van imposar en el partit de semifinals davant dels equips de l'Albèniz i Vázquez Montalbán. La final va enfrontar els dos equips de La Llauna i es va decidir per un sol korf, 5 a 4 a favor del equip de 3r ESO.

Molt d'ambient korfbalero i molt ben dirigits els nostres equips per: Marc Ribot, Jordi Teruel, Oriol Barajas, Marc Pérez, Rubén González, Ferran Pellejero i Pau Alà.

El dia 25 de maig l'equip de 3r participarà a les finals de Catalunya on s'enfrontarà a la resta d'equips guanyadors de les respectives fases classificatòries. Podeu consultar el calendari AQUÍ.

Enhorabona a jugadors/es i entrenadors i sort a l'euip de 3r pel dia 25!!
     
Equip de 1r d'ESO
Equip de 2n d'ESO

Equip de 3r d'ESO
Equip de 4t d'ESO

Podeu veure més fotografies de la jornada AQUÍ