Pàgines

dilluns, 22 de febrer del 2016

Viatge a Madrid. 1r de Batxillerat

Passejant per Madrid. Foto d'Anna Asensio
Entre els dies 10 i 12 de febrer un grup d'alumnat va fer un viatge cultural a Madrid, organitzat des de l'assignatura d'Història de l'Art. Van visitar els museus del Prado, Reina Sofía i Thyssen. A les visites van comentar algunes de les obres principals d'El Greco, Murillo, Pau Gargallo o Picasso. Igualment, van aprofitar per aproximar-se als estils artístics dels segles XIX i XX.

L'alumnat de 1r de Batxillerat al Teatro Valle-Inclán
També van assistir a dues representacions teatrals: Vida de Galileo, de Bertolt Brecht, al Teatro Valle-Inclán; i Cocina, a la sala petita del María Guerrero. Com es mostra a les fotografies, van fer una visita a la part interior del Valle-Inclán, per conèixer el funcionament d'un teatre darrera del teló.

Per la ciutat van tenir ocasió de visitar el temple egipci de Debod, la plaça Espanya, la Gran Via  amb la Porta d'Alcalà, així com el Retiro i els espais més emblemàtics del centre de la ciutat (Sol, plaza Mayor, barri de les lletres, Madrid dels Àustries, Lavapiés,..).

Van ser tres dies intensos, durant els quals la pluja va fer acte de presència però no va impedir baixar el ritme dels expedicionaris.