Pàgines

dijous, 25 de febrer del 2016

Comparteix Vida. Campanya Donació de Sang 2016


Aquest curs 2015-16 és el vuitè any que el nostre institut organitza una campanya de donació de sang, en col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits i l'Escola Progrés seguint un model de treball anomenat APS o d’Aprenentatge i Servei. Aquest enfocament consisteix en portar a terme un projecte que dóna un servei concret i real a la societat, al mateix temps que proporciona una situació d'aprenentatge contextualitzat. Si voleu saber-ne més sobre el nostre projecte podeu consultar aquesta pàgina del nostre web.

Enguany, diferents equips de voluntaris de 3r d'ESO han anat novament a les escoles a fer xerrades en anglès i català sobre la sang i els seus components amb l'objectiu d'encoratjar l'alumnat perquè busqui donants entre els seus familiars i amics. Aquí podeu consultar la carta que hem donat a l'alumnat per a les seves famílies.

Des d'aquí us animem a donar sang i us recordem la data, l'horari i el lloc on heu d'anar. Allà hi trobareu el nostre alumnat fent de voluntari ajudant l'equip del Banc de Sang. Moltes gràcies!

Dimarts dia 1 de març de 2016 de 15:15h a 19:00h al Gimnàs de l'Escola Progrés