Pàgines

dimarts, 17 de novembre del 2015

Gran recollida d'aliments i èxit esportiu dels equips de La Llauna al Bàsquet Solidari 2015

Jugadors i jugadores de La Llauna amb l'Albert Ventura, ex-alumne de La Llauna
Divendres 13 de novembre es va celebrar a les pistes del Màgic Badalona el Torneig de Bàsquet Solidari amb l'objectiu de recollir menjar per al Banc d'Aliments. Tothom que hi assistia, tant jugadors/es com públic, hi havia d'aportar un mínim d'un quilo d'aliment. La competició esportiva va comptar amb els equips masculins i femenins de l'institut Badalona VII, l'institut Isaac Albèniz, l'Escola Minguella, el Col·legi Badalonès, el Col·legi Cultural, l'Escola Betúlia, l'Escola Sant Andreu de Nazaret i l'institut La Llauna. Si voleu veure'n les fotografies, cliqueu AQUÍ.

La Llauna va assolir les dues finals després de guanyar els 3 partits de la fase de grups tant en categoria masculina com en femenina. L'equip dels nois va jugar la final amb el Col·legi Badalonès. Els dimonis es van imposar per 29 a 20. L'equip de les noies van guanyar el campionat imposant-se al B7 per 28 a 24 completant un torneig impecable en joc i actitud a la pista. Va ser alumnat de Batxillerat qui va dirigir els equips, el masculí en Jordi Teruel i l'Oriol Barajas i el femení l'Àlex Arregui i en Marc Ribot

L'Albert Ventura, jugador de la Penya i ex-alumne de La Llauna, va estar al Màgic de Badalona compartint una estona de bàsquet amb els nois i noies de tots els centres participants. Va estar amb els equips de la Llauna i va donar suport a jugadors i jugadores de cara a la classificació per a les finals.
L'Albert va defensar la samarreta de La Llauna a les famoses Series Colegiales quan va fer el batxillerat al nostre institut. Gràcies Albert!

Hi va haver un gran ambient a les pistes del Màgic i, allò més important, s'hi van recollir molts quilos d'aliment. Gràcies a tothom qui hi va participar! Us recordem que la resta hi podeu col·laborar portant els aliments a l'institut, a la caixa que trobareu a l'entrada. Teniu temps fins divendres 27 de novembre.