Pàgines

dilluns, 9 de març del 2015

La Llauna a la Mostra de Teatre d'Educació Secundària de Badalona

El Teatre Zorrilla de la nostra ciutat acollirà els dies 12 i 18 de març, a partir de les 16h, la Mostra de Teatre d’educació secundària de Badalona.

Més d’un centenar d’alumnes de diversos centres d’ensenyament secundari representaran fragments o petites obres teatrals. La Mostra és fruit de l’estima al teatre com a vehicle d’aprenentatge i d’expressió artística, i del treball intens per part de l’alumnat i professorat de cada un dels centres que hi participen.

Un cop feta la proposta es va constituir una comissió organitzadora de la Mostra formada per representants dels instituts i centres de secundària, per l’Associació Amics del Teatre Zorrilla, Badalona Cultura i les àrees de Cultura i Ciutadania i d’Educació, Esports i Joventut de l’Ajuntament de Badalona. Els centres educatius que hi formen part aquest any són Arrels Esperança, Badalonès, Betúlia, Isaac Albéniz, Júlia Minguell, La LlaunaLa Pineda, Minguella i Santíssima Trinitat.

La Llauna hi participa amb alumnat d'ESO i Batxillerat. Actuarem el dijous dia 12 de març amb un fragment de l'obra El camí cap endavant, que vam estrenar el curs passat. Us hi esperem!