Pàgines

dijous, 5 de març del 2015

La Llauna a la competició de Korfbal KINS 2015

Dimecres 4 de març es va celebrar al poliesportiu Marina Besòs de Sant Adrià de Besòs la fase preliminar de la competició de Korfbal KINS 2015. Van competir-hi els instituts Fòrum i Vázquez Montalban de Sant Adrià de Besòs i el Pompeu Fabra, Albéniz i la LLauna de Badalona. En total 8 equips Infantils i 8 equips Cadets.

La Llauna hi va participar, com ja es tradició, amb 2 equips infantils i 2 equips cadets. La fase de lliga i els quarts de final es van completar de forma impecable: els 4 equips van guanyar tots els seus partits de grup i, per tant, tots van accedir a les semifinals. A les semifinals l'equip de 2n ESO va guanyar al Pompeu per un ajustat 3-2 i l'equip de 3r ESO també es va classificar per a la final guanyant al Montalbán per 7-4. L'equip de 1r d'ESO va perdre davant de l'Albéniz  per 1-2 i l'equip de 4t d'ESO també va perdre davant del millor equip de l'Albéniz per 2-4. A la final infantil La Llauna va guanyar a l'Albéniz per 4-0 i es va classificar per a la final del KINS de Catalunya. A la final cadet no vam tenir la mateixa sort i vam perdre per un ajustat 2-3 amb l'Albéniz.

Volem agrair la gran tasca dels entrenador@s dels equips llauneros: Sara Puig-Gerard Quilez (Infantil 1r) Roger Marcos-Laia Vila (Infantil 2n) David Blasco-Paula Cuenda (Cadet 3r) i Daniel Muñoz-Àlex Arregui (Cadet 4t). Cliqueu aquí per veure algunes fotografies de la competició.