Pàgines

dilluns, 17 de novembre del 2014

Torneig de Bàsquet Solidari i Gran Recapte

Equips de La Llauna 14-15
Tal i com ja us vam informar, el divendres 14 de Novembre, a les pistes del Màgic, es va jugar el Torneig de Bàsquet Solidari entre diferents centres educatius de Badalona amb l'objectiu de contribuir al Gran Recapte d'Aliments. Tots els participants, jugadors i alumnes, hi contribuïen amb un mínim d'un quilo d'aliment. Hi vam participar amb l'equip masculí i l'equip femení i amb l'alumnat de 3r i 4t d'ESO que es va desplaçar fins al Màgic. A La Llauna vam recollir uns 200 quilos d'aliments.

Pel que fa a la competició de bàsquet l'equip femení, dirigit per la Maria Carreras, va assolir la final després de fer una primera fase impecable, amb molta intensitat i bon joc, la qual cosa va permetre guanyar els 3 partits davant de Betúlia, Badalona 7 i Cultural. A la final es va imposar l'Escola Minguella i La llauna va repetir el segon lloc de la passada edició.

L'equip masculí, dirigit per l'Adrià Albiol, va fer un gran torneig amb dues victòries a la primera fase davant de Minguella i Betúlia i posant moltes dificultats al Badalonès en el partit mes emocionant del torneig: 28-23 pels dimonis que en la final es van acabar imposant i guanyant la competició. La Llauna va quedar tercer desprès de guanyar al Sant Andreu de Natzaret en el partit del 3r i 4t lloc.

Hi va haver molt bon ambient de bàsquet i èxit en el gran recapte d'aliments. Gràcies a tothom qui hi va col·laborar. Podeu veure les fotos del torneig clicant AQUÍ.