Pàgines

dijous, 27 de novembre de 2014

Campanya de recollida de roba usada i calçat de nens/es i adults


                               La vostra aportació la destinem als infants del nostre país

GLORR Fundació continua amb els projectes de desenvolupament pels centres educatius. Volen assistir als menors i les famílies que es troben en situació de precarietat econòmica extrema o d’exclusió social. Esperen poder dur a terme programes d’atorgament de beques a l’estudi, ajudes per a l’adquisició de material escolar, beques de menjador i/o transport i l’enviament de roba i calçat. L'objectiu de la fundació és que la situació econòmica que pateixen aquestes famílies no repercuteixi negativament en el desenvolupament educatiu integral que necessiten els menors.

Us convidem a formar part del projecte aportant-hi tot tipus de productes tèxtils (roba, calçat, mantes...) que tingueu a casa i ja no feu servir. Ho podeu portar a l'institut entre divendres 3 i divendres 15 de desembre. L'institut us lliurarà les bosses on cal posar-hi la roba. Per a més informació, podeu consultar el web www.glorr.org

GLORR Fundació  i La Llauna us agraeixen, un any més, la vostra col·laboració. Si cliqueu AQUÍ us podeu descarregar la comunicació que s'ha fet arribar a les famílies.