Pàgines

divendres, 8 de novembre de 2013

Gran Recapte 2013

La Llauna col·labora, una vegada més i juntament amb set escoles i instituts del centre de Badalona, amb la Fundació Banc del Aliments. La campanya El Gran Recapte d'Aliments té per objectiu recollir aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades d'aquí rebin ajuda alimentària. Enguany col·laborem amb l'Associació Social d'Amics del Gorg.
Els propers 29 i 30 de novembre són les dates establertes per la Fundació per recollir aliments a supermercats i mercats d'arreu de Catalunya. Des de La Llauna us volem animar a participar en aquesta iniciativa també des del nostre centre.

La campanya té dues parts diferenciades. A partir de la propera setmana, des del dilluns 11 fins al divendres 15 de novembre, participarem en aquesta inciativa solidària fent una recollida d'aliments directament al nostre centre. Recollirem aquells aliments que segueixen les pautes del Banc d'Aliments. Les normes que cal que tinguem en compte són:
  • NO es poden portar aliments en recipients de vidre, per la seva dificultat d'emmagatzematge i transport.
  • Han de ser aliments amb llargues dates de caducitat: llaunes de conserves de peix, oli, llet, llegums secs, pasta i arròs. S'agraeixen especialment les conserves de peix perquè tenen un alt poder nutritiu i són proteïnes.
D'altra banda, l'alumnat de 4t d'ESO partciparà en un torneig de bàsquet solidari el proper divendres dia 15 de novembre a les Pistes del Màgic Badalona, on cada participant hi aportarà un quilo de menjar.

Us animem a participar en aquesta iniciativa solidària tan necessària en aquests moments que estem vivint i us agraïm la vostra col·laboració i aportació.