Pàgines

dissabte, 16 de novembre del 2013

Bàsquet Solidari 2013. El Gran Recapte

Us volem agrair la vostra col·laboració en la recollida d'aliments d'enguany. Hem tornat a recollir uns 400 kg. de menjar!

Part dels aliments els hem recollit al mateix centre. La resta és la contribució de l'alumnat de 4t que va anar el passat divendres 15 de novembre a veure jugar els seus companys al Torneig de Bàsquet Solidari a les pistes del Màgic Badalona. Aquesta iniciativa està emmarcada dins de les activitats del Gran Recapte per recollir aliments de primera necessitat, que aquest any es donaran a l'Associació d'Amics del Gorg de Badalona, qui s'encarregarà de la seva distribució entre les persones més necessitades de la ciutat.

Vuit instituts i escoles de Badalona van participar al torneig. La Llauna hi va ser amb un equip femení i un de masculí. Les noies de La Llauna es van classificar per a la final al guanyar els tres partits de la fase de grup i quedar en primer lloc. Malgrat això, van perdre la final amb l'equip de la Minguella. Cal destacar la direcció de l'equip per part de la Maria Carreras i la bona aportació de totes les jugadores liderades per Paula Cuenda, Laura López, Rebecca Rocky, Laia Vila i Marta Zorí. Destacar la participació de la Marina Bagués i l'Andrea Mora de 1r d'ESO, la Nerea Fernández, la Patricia Garrido i la Lara Pulido de 2n d'ESO i de l'Ariadna Troya de 3r d'ESO. Per a la Nerea i l'Ariadna era la seva primera competició de bàsquet. L'equip masculí de La Llauna no es va classificar per a la final ja que va quedar tercer de grup. La final de nois la van disputar l'Institut Isaac Albèniz i el Col·legi Badalonès. L'equip de La Llauna el van dirigir en Jordi Mateu i l'Adrià Albiol. Hi van participar Àlex Arregui, Víctor Barajas, David Blasco, Carles Lario, Guillem Llibre, Roger Marcos, Daniel Muñoz, Ferran Pellejero, Jordi Teruel i Gerard Quilez.

La iniciativa va aconseguir portar a les pistes del Màgic a molt d'alumnat dels centres participants que, amb l'aportació d'aliments que ha fet, ha contribuït a augmentar el número d'aliments recollits a la ciutat. L'alumnat de 4t d'ESO de La Llauna també va anar a animar els seus companys i companyes.