Pàgines

dimecres, 20 de febrer de 2013

Campanya de donació de sang 2013

Aquest curs 2012-13 és el cinquè any que el nostre institut organitza una campanya de donació de sang, en col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits i l'Escola Progrés seguint un model de treball anomenat APS o d’Aprenentatge i Servei. Aquest enfocament consisteix en portar a terme un projecte que dóna un servei concret i real a la societat, al mateix temps que proporciona una situació d'aprenentatge contextualitzat. Si voleu saber-ne més sobre el nostre projecte podeu consultar aquesta pàgina del nostre web.

Enguany, diferents equips de voluntaris de 3r d'ESO han anat a les escoles a fer xerrades en anglès sobre la sang i els seus components amb l'objectiu d'encoratjar l'alumnat perquè busqui donants entre els seus familiars i amics. També han fet presentacions en català als grups de 1r i 2n d'ESO del nostre centre i han creat el logo d'enguany que aquí us presentem:


Properament us penjarem algunes de les presentacions que ha fet l'alumnat. De moment, us animem a donar sang i us recordem la data, l'horari i el lloc on heu d'anar. Allà hi trobareu el nostre alumnat fent de voluntari ajundant als de l'equip del Banc de Sang. Moltes gràcies!

Dimarts dia 26 de febrer de 2013 
De 15.15h a 19h

                                                                                                                                    Campanya 2012