Tal i com ja us vam informar el passat 13 de juliol, el curs 2011-2012 la Universitat de Barcelona va convocar la 3a edició del Premi Ferran Adrià a la qual es van presentar dues alumnes de
segon de batxillerat de La Llauna, la Sara Formentí Masip i la Núria Mans Gallart, tutorades
per la professora de Biologia Roser Bosch Mestres.
Es tracta d’un concurs
de treballs de recerca de batxillerat que convoca la Universitat de
Barcelona a fi de promocionar la recerca i els estudis universitaris sobre
l’alimentació i la nutrició i les seves implicacions amb les realitats socials
i quotidianes. Ferran Adrià, doctor honoris causa per la Universitat de
Barcelona, ha acceptat que el Premi porti el seu nom, i l’empresa Gallina
Blanca col·labora amb l’esponsorització
El treball de les nostres alumnes titulat “Recongelar, una
R poc recomanable” va ser guardonat amb l’accèssit de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA) per al millor treball relacionat amb la
seguretat alimentària. El lliurament dels premis va tenir lloc el passat 8 d'octubre de 2012 a la Sala Ramon i Cajal, a l'Edifici Històric de la Universitat de
Barcelona. A continuació podeu veure les imatges gràfiques de l'esdeveniment.