Pàgines

divendres, 18 de maig del 2012

Batxillerat a La Llauna 2012-2013


En el context actual, us volem fer saber quina sembla que serà la configuració de 1r de Batxillerat al nostre centre el curs vinent.
Malgrat els excel·lents resultats acadèmics que obtenim en les proves externes (proves d'avaluació de 4t d'ESO i les Proves d'Accés a la Universitat) i la gran demanda que tenim de tota la ciutat per accedir al nostre centre per cursar estudis de Batxillerat, avui divendres finalment ens han comunicat que ens concedeixen 2 grups de 1r de Batxillerat per al curs vinent, que bàsicament s'omplirien amb l'alumnat que actualment fa 4t d'ESO a La Llauna.
De tota manera, també cal que sapigueu que la possibilitat d'ampliar un grup de 1r de Batxillerat no queda del tot tancada. Se'ns ha comunicat que si les dades de preinscripció són altes, ens podrien arribar a concedir un tercer grup.
És per això que necessitem que ens feu costat. Us animem a fer la preinscripció a La Llauna i a fer força per poder consolidar una demanda que es repeteix any rere any.
Us recordem que us hi podeu preinscriure del 21 de maig a l'1 de juny, a la secretaria del centre. Us podeu baixar i omplir la següent documentació per fer més àgil el procés de preinscripció:


Per a l'alumnat que es vulgui preinscriure a 2n de Batxillerat, cal un full específic de tria que us lliuraran a secretaria.

I finalment, si teniu uns minuts, us convidem a veure aquest vídeo en defensa de l'ensenyament públic. En un moment com aquest, tots hi tenim molt a dir.