Pàgines

dimarts, 2 de juliol del 2019

La Llauna participa al Projecte Menuda Badalona

La Llauna feta amb la impressora 3D
 
Menuda Badalona! és un projecte d'aprenentatge interdisciplinari, coral i plurianual, creat per l'equip del BDN Lab, en el qual participen deu centres educatius de Badalona amb l'objectiu final de construir mitjançant fabricació digital una maqueta de la ciutat, construcció que s'anirà ampliant al llarg dels propers cursos i millorant mitjançant la implementació d'altres tecnologies. A més, la formació i la dotació tecnològica és 100% gratuïta gràcies a la col·laboració d'entitats públiques i privades. Durant el curs 2018-2019 s’ha realitzat la prova pilot, per la qual han estat triats deu centres educatius de Badalona, entre ells La Llauna. Us adjuntem el vídeo de tot el procés d'elaboració de la maqueta de La Llauna:



La jornada de clausura de Menuda Badalona!, celebrada el passat 18 de juny a la sala d’actes del Museu de Badalona, va permetre observar per primera vegada totes la maquetes d’edificis singulars de la ciutat creades pels alumnes mitjançant fabricació digital. Aquestes maquetes, fabricades majoritàriament mitjançant tall i gravat làser i impressió 3D, representen les edificacions més populars de Badalona. La desena de grups d’estudiants van exposar davant la resta de participants els reptes tècnics i organitzatius que van haver d’enfrontar a l’hora d’abordar el projecte a classe. Durant la jornada, el director del BDN Lab, Alejandro Aliaga, va aprofitar per a informar sobre els plans preparats per a les pròximes edicions de Menuda Badalona!

LES MAQUETES S'EXPOSARAN DURANT UN MES AL CENTRE COMERCIAL MÀGIC BADALONA A PARTIR DE LA SEGONA QUINZENA DEL SETEMBRE DE 2019.

Menuda Badalona a la premsa

L'Elias al reportatge de Televisió de Badalona