Pàgines

dijous, 4 d’abril del 2019

Batxibac a La Llauna. Portes Obertes curs 2019-2020

El curs 2019-2020 serà el segon any que implementem el Batxibac, el qual permet a l’alumnat cursar un currículum mixt que suposa fer un terç de l’horari lectiu del batxillerat en llengua francesa i cursar les matèries Llengua i literatura franceses i Història de França. L’alumnat que cursi el currículum mixt, a més d’obtenir el títol de batxiller si supera totes les matèries cursades, obtindrà també el diploma de baccalauréat si supera una prova externa que es desenvolupa íntegrament en francès.

Per accedir al batxibac l’alumnat ha de demostrar un nivell bàsic de francès, equivalent al B1 del Marc Europeu de Referència per a les Llengües.

L'experiència del primer any és molt bona. Per tal que pugueu resoldre els vostres dubtes sobre si cursar-lo o no hem organitzat una JORNADA DE PORTES OBERTES ESPECÍFICA PER AL BATXIBAC. Us esperem a La Llauna el proper dimarts 30 d'abril a les 18:30h. També us fem saber que la prova de nivell de francès per a l'alumnat serà el proper 2 de maig a les 11:30h.