Pàgines

dimecres, 26 de febrer del 2020

La Jessica i en Bernat guardonats al Oui Festival. Enhorabona!


Per segon any consecutiu dos alumnes de l'Institut La Llauna guanyen el 1r i 2n premi a la millor crítica literària del concours del Oui Festival!
 
El passat divendres 14 de febrer els alumnes de 4t ESO, 1r i 2n de Batxillerat van anar a veure l'obra de teatre Je vole... et le reste je le dirai aux ombres a l'Institut Français de Barcelona i els dos guanyadors, la Jessica i en Bernat, van fer la crítica literària d'aquesta obra que tan els va impressionar. El 1er premi va ser per la  Jessica. La RENFE / SNCF regala 2 bitllets de tren per anar i tornar en primera classe de Barcelona a Paris a França, l'Institut Français de Barcelona regala un abonament a la mediateca de l'Institut francès de Barcelona i la llibreria Jaimes regala un llibre i material. El 2n premi va ser pel Bernat. Consisteix en un abonament a la mediateca de l'Institut francès de Barcelona i la llibreria Jaimes regala un llibre i material.

A la foto podem veure els directors del Festival OUI! François Vila i Mathilde Mottier, els membres del jurat compost per: Nicole Boubon, directora de la revista digital de critiques literàries Reg'art  França i Alicia Nicolas Larruy, periodista a la revista digital Espectaculos Barcelona i els  guanyadors:  la Jessica,  en Bernat i el tercer premi per Eloïse (alumna del Lycée Français de Barcelone).

Toutes nos félicitations nous sommes fiers de vous!