Pàgines

dimecres, 19 de febrer del 2020

Divendres 21 de febrer. Carnestoltes a La Llauna

Un dels guanyadors del concurs del curs 2018-2019
El proper divendres 21 de febrer celebrarem amb els vostres fills i filles la festa de Carnestoltes. És per això que hi haurà un horari especial que serà idèntic per a tots els cursos, des de primer d’ESO fins a segon de Batxillerat.

L’alumnat entrarà, com cada dia, a les 8:00 del matí i s’impartirà classe amb normalitat durant les tres primeres hores. El pati també seguirà l’horari habitual. Després del pati, hi haurà dues hores de festa, que inclouran una desfilada de disfresses amb concurs i premis ben retribuïts finançats per l’AMPA. Esperem que tothom s’animi, porti una disfressa per canviar-se després del pati (hi ha espais previstos per fer-ho amb comoditat) i participi activament en la celebració. A les 13:30 hores, s’acabarà la festa i l’alumnat podrà marxar a casa.

Les festes són importants per a la vida del centre, ja que funcionen com un bon element cohesionador, tant per al grup-classe, com per al conjunt de l’alumnat de l’institut. Per aquests motius, no és un bon dia per aprofitar per anar al metge o per arreglar papers. Desitgem la participació i la presència de tot l’alumnat, inclòs el dels cursos de 1r Batxillerat, que pot sortir a l’hora del pati, però que ha de tornar després al nostre centre. La participació de l’alumnat de 2n Batxillerat serà voluntària.

A més a més, a l’hora del pati, l’alumnat de quart d’ESO muntarà un bar per recaptar diners per al seu viatge d’estudis. La vostra col·laboració és important: animeu els vostres fills i filles a comprar-hi l’esmorzar.