Pàgines

divendres, 8 de novembre del 2019

Concurs per l'erradicació de la violència masclista. Obert a tot l'alumnat del centre!


Enguany llancem la 1a edició del CONCURS PER L’ERRADICACIÓ DE LA VIOLÈNCIA MASCLISTA, sota el lema: Volem Créixer sense violència, el feminisme és el futur!

Té per objectiu visibilitzar i escoltar les veus de les i els joves sobre aquest tema. 

Us convidem a participar al concurs amb una obra artística de categoria lliure on compartiu i es visibilitzin les estratègies juvenils que teniu, coneixeu i/o us agradaria tenir per fer front a les violències masclistes que percebeu.

BASES DEL CONCURS

Per a poder participar heu d’acollir-vos necessàriament a les bases que es detallen a continuació: 

1. OBJECTIU: Volem que aquesta convocatòria sigui un reflex d’apoderament, volem visibilitzar com treballem individual i col·lectivament per trobar eines i construir relacions lliures d’estructures  de mandats de gènere.

2. TEMÀTICA DE LES OBRES:
  • Visibilitzar com ens apoderem dels nostres cossos i de les nostres relacions.
  • Mostrar com responem individual i col·lectivament davant de qualsevol agressió.
  • Mostrar quines estratègies teixim per reivindicar el plaer, el desig, l’autocura i la llibertat com a pilars de les nostres relacions afectives, sexuals i socials i com a eina de transformació social.
  • Reafirmar que les regles i els límits els posem nosaltres, que una agressió és un abús de poder, que no és un malentès ni un conflicte i que RES no ho justifica.

3. QUI HI POT PARTICIPAR?: s’accepten obres individuals i grupals (màxim 3 persones) de categoria lliure (audiovisual, fotogràfica, relat curt, poesia, contes, escultura, pintura, composicions musicals, teatre...) amb edats iguals o superiors a 12 anys.

4. PREMI: A determinar

5. Cal fer arribar els treballs i les dades personals, el dia 26 de novembre a l'hora del pati al Laboratori de Biologia.