Pàgines

divendres, 14 de juny del 2019

Semifinals Copa Colegial 2019

Dijous 30 de maig es va jugar al pavelló de La Plana el partit de semifinals de la Copa Colegial 2019 La Llauna - Badalonès. Va ser la semifinal de la competició i la final de la ciutat, el gran derbi! Ens ha fet pensar en els partits de les finals i semifinals de les Series Colegiales de la divisió del DKV Joventut de fa uns anys amb l'Albert Ventura, Ferran Bassas i Pau Ribas entre molts d'altres defensant la samarreta d'All Blacks de La Llauna i Ricky Rubio, Pere Tomàs i multitud d'altres jugadors juniors de la Penya defensant la samarreta dels Dimonis del Badalonès.

Gran partit de bàsquet amb les graderies a tope (cal dir que a tope fins a 2/4 de 6 de la tarda on l'alumnat del Badalonès va començar a desfilar doncs és el final del seu horari lectiu). Tot i així,  l'últim quart es va jugar amb els seguidors incondicionals de cadascun dels centres. Va ser un partit molt igualat fins al minut final amb alternatives al marcador i amb resultat a favor de La Llauna al final del 2n quart i del 3r que obria un últim quart ple d'esperances per a La Llauna que començava el partit amb menys possibilitats de guanyar. La falta d'encert en els tirs de 3 (3 de 32) i el control del rebot van ser dos dels aspectes determinants en el curt marcador i en la derrota final.

Molt bona competició de la Llauna arribant per tercer cop en tres edicions a les semis de la Copa Colegial: 2017: Campions 2018: semifinalistes (perdent amb l'equip campió) i 2019: semifinalistes perdent amb el Badalonès que és l'equip favorit a la final d'aquest any.

Bon comiat dels alumnes de 2n de Batxillerat que deixen l'equip, especialment l'Aleix Haro i en Carlos Montero (que han jugat en les 3 temporades) i també  Pol Torra, Jofre Mauri, Javier Heredia i Arnau Rubio.

Resultats parcials: 12-7, 12-20 (24-27), 16-14 (40-41), 19-13 (59-54)
Resultat final: 59-54
podeu veure fotos, crònica i estadístiques aquí:
https://copacolegial.com/barcelona/partido/masculino/badalones-lallauna/2141/fotos
 
el 2020 hi tornem!
Equips de La Llauna i el Badalonès