Pàgines

diumenge, 5 de maig del 2019

Copa Colegial 2019. La Llauna a semifinals!!

Dijous 2 de maig vam jugar a la Plana el partit de quarts de la Copa Colegial contra l'equip del Jaume Balmes de l'Hospitalet del Llobregat. Aquest institut ens va eliminar a les semifinals de l'edició de l'any passat. Va haver-hi un marcador i una anotació molt ajustada en tots els quarts en un partit que es va decidir en el últim minut. Marcador: 15/10 21/25 15/14 21/21 per un resultat final: 72-70. Cal destacar el gran partit del MVP del Balmes, Isaac Mayo, amb 41 punts 15 rebots i 7 assistències. MVP de la Llauna va ser en Dani Llibre.

Per tercer any consecutiu l'equip masculí de La Llauna s'ha classificat per les semifinals de la Copa Colegial. A diferència del partit de la 2a ronda, on el percentatge d'encert va ser molt alt, en aquest partit tots dos equips van estar desencertats en atac, especialment en els tirs lliures i en els triples (La Llauna va fer 3 triples de 23 intents).

Podeu llegir la crònica del partit, estadístiques i fotografies aquí:
https://copacolegial.com/barcelona/partido/masculino/lallauna-jaumebalmes/2130/estadisticas

El partit de semifinals es jugarà també a Badalona ja que enfrontarà La Llauna amb l'equip guanyador del partit Badalonès-Maristes Badalona.

Atents a la data del partit!!!! Haurem d'omplir La Plana per ajudar al nostre superequip!

Felicitats All Blacks!