Pàgines

dijous, 25 d’abril del 2019

Sant Jordi. Festa de la Cultura a La Llauna

Màscara guanyadora certàmen d'anys anteriors
Com bé sabeu, Catalunya dedica la diada de Sant Jordi a la cultura i els llibres. En el marc d’aquesta celebració, el nostre Institut sempre l'ha festejada amb especial dedicació. Enguany, gaudirem de les activitats culturals el divendres dia 26 d’abril. A banda de la convocatòria dels diversos concursos literaris i culturals, organitzem tallers de dansa, sardanes, teatre, màgia, pintura mural, cinema, manualitats, juntament amb el nostre tradicional concert, durant el qual es procedirà al lliurament de premis a l’alumnat que hagi presentat els millors treballs als concursos literaris i artístics.

Així, tothom farà classe de 8 a 11 del matí, farem mitja hora de pati i a les 11:30 cada alumna/e es dirigirà cap al concert o al taller que prèviament hagi triat. Aquesta tria es realitza des de les tutories i es gestiona des de la Coordinació, intentant així respondre millor als interessos de cada jove.

A partir de les 13:30h, i a mida que vagin finalitzant les activitats, l’alumnat podrà marxar a casa. Us recordem que l’Equip Docent considera de gran importància l’assistència a tot allò que preparem a La Llauna per aquest dia, ja que de gaudir d’aquestes experiències depèn, en gran mesura, la seva futura valoració de tot allò relacionat amb la cultura. Per tant, l’assistència és obligatòria des de 1r d’ESO fins a 1r de Batxillerat, ambdós cursos inclosos; només 2n de Batxillerat, i exclusivament per motius acadèmics, podrà absentar-se de la celebració a partir de les 11:00 del matí.