Pàgines

divendres, 1 de març del 2019

Esquiada 3r d'ESO

Ja tenim les fotografies de l'esquiada!! A finals de gener, l'alumnat de tercer d'ESO va gaudir d'una esquiada a Font Romeu juntament amb l'Andrea, en Xavi, en Joan i en Toni. Tot i el mal temps d'algun dia, l'alumnat va gaudir d'uns dies inoblidables d'esport i lleure en companyia dels companys i companyes de classe. Segur que serà una experiència que mai oblidaran. Podeu llegir el nostre breu diari i també en podeu veure fotografies.

Primer dia: Vam arribar al nostre destí, Font Romeu, després de la recollida de material a Bourg-Madame, a les 10.00, per a començar la nostra activitat. Presentació  dels monitors, separació per grups de nivell, i a esquiar. Caigudes, rialles, avanços i primera presa de contacte amb el material , la neu, els remuntadors,... Molt satisfactòria. Tornem cap a l'hotel al tancament de les pistes cap a les 16.30, cansats i feliços. A l'arribada, distribució de les habitacions, explicació de les normes de funcionament i a la dutxa. Sopem cap a les 20.30 i en Nacho (el monitor) ens dona una xerrada molt instructiva sobre la normativa de pistes. Cap a les 22.30 anem al llit.
Segon dia: Comencem el matí amb energies renovades, ha estat tota la nit nevant i ens trobem amb unes condicions perfectes per als debutants. Bona neu, molt fred i moltes ganes de millorar. Tornem a l'hotel després d'un dia molt dur per les condicions climatològiques, i els nois i noies de la Llauna han donat una lliçó d'esforç i ganes. Els monitors i monitores ens feliciten per la seva actitud i positivisme. A la nit, després de sopar, munten  amb els monitors una disco-mòbil on mostren tots els seus millors balls. Molt divertit!
Tercer dia: Avui també ha nevat tota la nit, però fa massa vent. No podem accedir als telecadires a causa del vent i tota l'expedició esquiem junts a  les pistes més properes al restaurant. Felicitem als nois i noies pel seu esforç en un dia molt dur de vent, fred i neu. A la tarda anem a Puigcerdà  a refer-nos amb una xocolata calenta. A la nit peli i a dormir.
Quart dia: El darrer dia d'esquiada i per fi tenim un dia fantàstic de sol i neu per a tancar el nostre viatge. Gaudim de l'activitat i cada grup demostra tota la seva destresa a les pistes. Tornada a l'hotel i després de dinar i recollir iniciem el viatge de tornada cap a Badalona. Hem passat uns dies fantàstics! L'any vinent, més!