Pàgines

dilluns, 18 de març del 2019

Arrenca la Copa Colegial 2019

El Dijous 7 de Març els equips de bàsquet de La Llauna van disputar el partit de 1ª ronda de la Copa Colegial 2019. La pista de les Escoles Pies de Sarrià va ser l'escenari del debut en un doble partit amb aquesta escola. L'equip femení ha quedat eliminat de la competició al perdre per 71-52 en un difícil partit on participen tan sols 8 de les 13 membres de l'equip. Fins a l'últim quart, La Llauna va estar en disposició de donar la sorpresa. La Sara Pascasi va ser escollida la millor jugadora de l'equip. 

La sort va ser diferent per l'equip dels nois que, en un brillant partit, es va imposar a l'equip local per 61-69. Sempre per davant al marcador van saber gestionar el ritme del partit amb la participació dels 11 jugadors de l'equip. L'Aleix Haro, lesionat, va estar donant suport als seus companys des de la banqueta. En Carlos Montero va ser escollit el millor jugador del partit.

Equip femení:
Sara Pascasi, Marina Bagués, Anna Grau, María Codina, Anna i Martina Pablo,Marina sancho, Mireia Gómez. Martina Peña, lesionada, i Marta Urbano, Paula Barajas i Núria García per compromís amb el seu club no poden jugar aquest partit.
Entrenadors: Gerard Castro, Carles Lario

Equip Masculí: 
Aleix Haro, Carlos i Iker Montero, Dani i Alex Guerrero,Jofre Mauri, Pol Torra, Arnau Rubio, Javier Heredia, Dani Llibre, Ricard Oriol i Marc López 
Entrenadors: Alex Arregui i Alvaro Puertas

crònica, estadística i fotos partit noies:

crònica, estadística i fotos partit nois:
 
Equip Femení La Llauna 2019
Equip masculí La Llauna 2019