Pàgines

dimecres, 27 de març del 2019

3r d'ESO. Tallers JUNIOR REPORT. L'Actualitat a l'Aula


Què és un diari? On s'expressa la ideologia d'un diari? Què són les fake news? Com les podem identificar? Aquestes i altres preguntes les intentarem contestar després dels tallers programats per dilluns dia 1 i dimarts dia 2 d'abril a 3r d'ESO. L'alumnat assistirà als tallers de periodisme JÚNIOR REPORT, dintre de les activitats projectades en relació al seu treball de síntesi, que tracta de la confecció i disseny d’una revista digital.

En aquesta activitat, un equip de periodistes de Junior Report condueix un taller dinàmic i participatiu durant el qual els estudiants debaten sobre el paper dels mitjans, es converteixen en periodistes d’una redacció i editen el diari de l’escola. Després de participar en el taller d’actualitat, els alumnes poden redactar un article multimèdia (àudio, vídeo i text) a partir de l’anàlisi i el debat d’un dels temes d’actualitat de Junior Report. Publicarem l’exercici signat pels seus autors a https://www.lavanguardia.com/temas/junior-report

Per aquesta activitat es va demanar el vist-i-plau de l’AMPA ja que els esmentats tallers tenen un petit cost econòmic. La despesa és de 7’50 € i l’haureu de fer efectiva a secretaria els dies 27 i 28 de març a l’hora de l’esbarjo. Trobareu més informació sobre l'activitat AQUÍ.