Pàgines

dimecres, 28 de novembre del 2018

29 de novembre. Vaga de professorat i d'alumnat

Us informem que el dijous 29 de novembre de 2018 la major part de l’alumnat del nostre Institut, dels cursos 3r d’ESO, 4t d’ESO i 1r i 2n de Batxillerat ha decidit majoritàriament secundar la vaga convocada pel Sindicat d’Estudiants del Països Catalans. La protesta vol mostrar la solidaritat amb la lluita del professorat i tornar a mostrar el seu desacord “amb els preus abusius de les matrícules universitàries i la elitització i la privatització de la universitat pública”. Trobareu tota la informació en aquest document.

Recordem que pel mateix dia 29 els sindicats USTEC, CGT i ASPEPC han convocat una vaga de professorat a la qual s’ha adherit gran part dels docents del Centre per la qual cosa les classes no queden garantides.

A continuació us afegim el comunicat que ens ha fet arribar l’Assemblea de treballadors del Centre

Benvolgudes,

 La present comunicació és per explicar-vos que el proper dia 29 de novembre (dijous) hi ha convocada una vaga que afecta tot l'ensenyament públic, convocada per USTEC, CGT i ASPEPC. El motiu de la vaga no és altre que el de pressionar el govern per tal que s'incloguin, en els pressuposts, millores substancials per a l'ensenyament públic.

Reclamem millores importants, com ara la reducció de ràtios i l'augment de personal per atendre la diversitat. També millores organitzatives que permetin una millor atenció a famílies i alumnat, així com l'augment de la qualitat de les hores lectives. Tot i els esforços que s'estan fent des de diferents instàncies de la comunitat educativa per assolir aquestes millores, sembla que no hi ha manera que des del govern es prengui consciència de la seva importància.

 El dia 29 només podrem atendre amb seguretat aquells serveis que marquin els serveis mínims.

Lamentem haver hagut d'arribar a aquesta situació però estem convençudes que aquesta lluita representarà una millora per a tota la comunitat educativa.

 Agraïdes per la vostra comprensió.

L'assemblea de treballadores del centre.