Pàgines

dimecres, 26 de setembre del 2018

Aula Oberta. Inscripcions primer trimestre

L'AMPA i la direcció  de la Llauna portem a terme una activitat extraescolar en la qual el compromís i la implicació dels tres agents decisius de la comunitat educativa hi són presents: l'alumnat (tant d' ESO com de Batxillerat i ex-alumnat), el professorat (amb el seu vist-i-plau i supervisió) i les mares i pares de l'AMPA. La idea bàsica és fer progressar els alumnes del Centre,  amb el propòsit de potenciar la igualtat d'oportunitats. 

Des de l'AMPA podem contribuir a donar recolzament a aquells estudiants que manifesten dificultats en el seguiment de les matèries instrumentals: LLENGÜES I PROCESSOS MATEMÀTICS. A la vegada volem treballar valors com la solidaritat, la cooperació, l'esperit de consecució d'objectius i el fonament de la relacióinterpersonal.

L'Aula Oberta funcionarà cada dimarts i dijous de 16:00 h a 17:30 h, i va dirigida a tots aquells estudiants amb problemes d’aprenentatge a nivell de llengües (tant oral com escrit) i de matemàtiques. També, se’ls podrà ajudar a organitzar-se pels exàmens de totes les matèries. 

Si hi esteu interesstats, teniu la informació més detallada i el full d'inscripció a la pàgina del web de Comunicacions a les famílies. La data límit per inscriure's-hi és dimarts 9 d'octubre.