Pàgines

dimarts, 8 de maig del 2018

Dimarts 15 de maig a les 16:00 a La Plana. Semifinal masculina de la Copa Colegial

ATENCIÓ!  Gran partit de Bàsquet escolar
Semifinal Copa Colegial 
Dimarts 15 de maig a les 16:00 a La Plana
La Llauna Badalona VS Jaume Balmes Hospitalet

És molt important el suport dels alumnes, ex-alumnes, professorat i amics i amigues de La Llauna!! No hi podeu faltar!!! veniu a donar suport als all-blacks!!!


Els quarts de final de la Copa colegial s'han disputat amb sort diversa pels equips de La Llauna. 
 
L'equip femení ha perdut el partit al poliesportiu del Thau (64-45) i queden eliminades de la competició. Les baixes per lesió de Sara Pascasi,Marta Urbano, Ana Grau i la de Mar Tejedor per compromís amb el seu club han estat determinants en la derrota. MVP: Martina Pablo.  Podeu veure fotos, crònica i estadístiques al web de la Copa Colegial.

L'equip masculí va guanyar a la pista de l'IPSI (50-80) i s'han classificat per disputar les semifinals per segona vegada en les dues edicions disputades. Aleix Haro i Guillem García-Nieto van ser les úniques baixes del nostre equip. Extraordinari partit dels nostres amb molt bon joc i molt encert, bona defensa i bon treball d'equip. El millor partit des de que la llauna participa en aquesta competició. MVP: Roger Barriga. Podeu veure fotos,crònica i estadístiques al web de la Copa Colegial.