Pàgines

dimarts, 13 de març del 2018

Treballs de Síntesi de 1r, 2n i 3r d'ESO. Informacions diverses

Fundació Alícia al Bages. 1r d'ESO
Entre el 19 i el 22 de març 1r, 2n i 3r d'ESO fan el Treball de Síntesi. El treball s'ha de lliurar el divendres 23, el mateix dia del lliurament de notes. Teniu les cartes que hem fet arribar a les famílies a la pàgina de Comunicacions del nostre web.

L'alumnat de 1r d'ESO treballarà l'Alimentació i dimarts dia 20 hi ha una sortida de Treball a la Fundació Alícia, la qual està ubicada al monestir romànic de Sant Benet de Bages. Els dies de treball al centre l'horari serà de 9:00 a 14:30.

Banyoles. 2n d'ESO
2n d'ESO aprofiten el Treball de Síntesi per marxar de colònies a Banyoles del 19 al 21 de març. El treball que desenvolupen a la casa de colònies El Vilà és LA RUTA DE L´AIGUA, on estudien d´on prové, com hi arriba i quines repercussions ha tingut en la flora, la fauna i la vida dels habitants de la comarca l´aigua de l´estany de Banyoles. Dijous 22 treballaran a l'institut. L'horari de segon de dijous és l'habitual, de 8 a 14:30h. Aquells qui no marxen i fan el treball al centre també seguiran l'horari normal cada dia. Recordeu que dimarts dia 13 a les 18:30h  hi ha convocada una reunió per a les famílies de l'alumnat que marxa de colònies.

El periodisme digital és el centre d'atenció del treball de 3r d'ESO. Crearan una revista digital en grups cooperatius. L'horari serà de 8:00 a 13:30h.