Pàgines

divendres, 10 de novembre del 2017

Gran Recapte d'aliments. Bàsquet Solidari

Divendres 17 de Novembre La Llauna participarà a la 6ª Trobada de Bàsquet Solidari. Hi participen 7 escoles i instituts de Badalona. En total 28 equips masculins i 19 femenins.

Durant la setmana del 13 al 17 de Novembre hi ha una recollida d'aliments al centre per part d' alumnat i professorat. El divendres 17 hi ha la competició de bàsquet entre diferents instituts i escoles de Badalona al Màgic. Els alumnes de 4rt d'ESO fan una sortida de tutoria a veure els partits i per poder accedir al recinte han de portar 1 kg d'aliments (es el "preu" de l'entrada).

Pel que fa als aspectes esportius, en aquesta edició es fa un 3x3 amb equips de 4 jugadors/es. La Llauna hi participa amb 4 equips de nois i 4 equips de noies. Els equips de nois estan formats per alumnes de 3r i 4t d'ESO. En els equips de noies presentem un equip de cada nivell: un equip de 1r, un de 2n, un de 3r i un de 4t. En total hi ha 16 nois i 16 noies que lluiran la samarreta de l'institut i que també faran l'aportació d'aliments per contribuir al Gran Recapte.

Els aliments que es recullen a l'institut segueixen les pautes del Banc d’Aliments. Les normes que cal tenir en compte són:
  •  No es poden portar aliments en recipients de vidre, per la seva dificultat d’emmagatzematge i transport. 
  • Han de ser aliments amb llargues dates de caducitat: llaunes de conserves de peix, oli, llet, llegums secs, pasta i arròs. S’agraeixen especialment les conserves de peix perquè tenen un alt poder nutritiu i són proteïnes.
Us animem a participar en aquesta iniciativa solidària, tan necessària els nostres dies a causa de l'augment de la pobresa que s’està vivint en el nostre país. Esperem un bon Gran Recapte d'aliments tant a l'institut com al Màgic. Participeu-hi!