Pàgines

dimecres, 24 de maig del 2017

La Llauna a la final de la Copa Colegial

L'equip es classifica brillantment guanyant al Sant Gabriel 68-59 a La Plana
 
Dijous 18 de maig es va jugar la primera de les semifinals de la Copa Colegial a La Plana. La Llauna, en un gran partit, va poder amb Sant Gabriel que presentava un potent equip encapçalat pel seleccionat Arnau Parrado (2,05m) i per Victor Sánchez amb una mitjana de 23 punts per partit en els previs.  Gran direcció a la banda de Gerard Castro i lideratge a la pista d'un gran Joan Balada que amb 28 punts i 6 rebots amb 2 triples consecutius en el 4t quart que varen resultar determinants. La Llauna sempre va manar al marcador fins al 44-44 del'inici de l'últim 4t. Gran Partit de tots els jugadors, destacant els minuts a pista de Roger Barriga (13p 7r) Jordi Teruel (11p-7r) i Alvaro Puertas (6p 10r) i els relleus de Ferran, Marc, Carlos, Oscar, Roger, Oriol, Raúl i Rubén. Tots sumem!
 
Ja som a la Final! Gran ambient a La Plana, molts seguidors del Sant Gabriel i espectacular resposta de l'alumnat , professors, professores i amics de La Llauna. 350 persones.


La segona semifinal es va jugar el passat dilluns 22 de maig i l'institut Ferran Tallada es va imposar a Claret a domicili 42-52. La final esta servida: La Llauna- Ferran Tallada 

FINAL de la COPA COLEGIAL al pavelló del Sant Josep a Badalona. Diumenge 28 de maig

17'00 h. Final femenina: 
Palcam-Sant Gervasi

19'00 h. Final masculina:
La Llauna- Ferran Tallada 

Tots i totes amb La Llauna!!!!!!
Alumnat, professorat i amics de La Llauna, Tothom amb els All Blacks!!!!
un pas guanyar la Copa!!!!! Us hi esperem!
El Sant Gabriel i La Llauna