Pàgines

divendres, 24 de febrer del 2017

3r d'ESO. Excursió amb raquetes i taller de neu

El passat dimecres 15 de Febrer els alumnes de 3r d'ESO van fer una de les sortides per a desenvolupar els continguts curriculars d'activitats esportives en el medi natural. Hem recuperat una sortida que tradicionalment es feia amb l'alumnat de 2n ESO per familiaritzar-se amb el medi hivernal i preparar l'esquiada (esqui alpí i snowboard) de 3r ESO.

Vam sortir a les 7 del mati per poder ser al sector dels Alabaus a l'estació d'esquí de La Molina a 2/4 de 10. L'activitat consisteix en fer una ruta fàcil amb raquetes de neu i dos tallers: un de recerca amb aparells ARVA (aparells de recerca de víctimes d'allaus) i l'altre de construcció d'iglús. Vam tenir unes condicions excepcionals: un bon gruix de neu caiguda durant el temporal de dilluns i un dia assolellat amb temperatures suaus.

Després de dinar, els jocs i el temps lliure també hi van tenir cabuda. Vam lliscar amb trineus de tot tipus: individuals de disc o plataforma, biplaces i inflables....i una bona pendent!

Bon aprofitament del dia en un entorn immillorable per desenvolupar l'activitat.​ Si voler veure més fotografies, cliqueu AQUÍ.