Pàgines

diumenge, 13 de novembre del 2016

Cinquena edició de Bàsquet Solidari

 Divendres 11 de novembre va tenir lloc la cinquena edició de Bàsquet Solidari. L'objectiu de la Trobada és contribuir al Gran Recapte d'Aliments.  Tothom qui hi va participar (participants, jugadors/es i públic) van fer una aportació individual d'aliments i les escoles participants també van fer recapte d'aliments als seus centres. La Llauna hi va anar amb l'alumnat de 4t d'ESO.
Pel que fa al aspecte esportiu tant l'equip masculí com el femení de La Llauna van arribar a la final.
L'equip femení no va poder revalidar la victòria de la Trobada del 2015. Van guanyar els 3 partits del grup davant  La Cultural, l'Isaac Albéniz i el Betúlia i, a la final, van perdre per un estret marge de punts davant el Sant Andreu de Natzaret que també es va plantar a la final amb 3 victòries al seu grup. L'equip femení va estar molt ben dirigit per Patricia Garrido i Roger Barriga de 1r de Batxillerat. L'equip masculí es va imposar a les Escoles Minguella en una emocionant i disputada final. Els dos equips van arribar a la final amb 3 victòries en els respectius grups. La Llauna va guanyar al B7 amb comoditat i al Betúlia i al Badalonès en dos partits força ajustats. L'equip dels nois va estar magistralment dirigit per Jordi Teruel, de 2n de Batxillerat, i Àlvaro Puertas, de 1r de Batxillerat.
Gràcies a tothom per participar-hi i també a totes les famílies que ens heu fet arribar aliments pel Gran Recapte. L'any vinent hi tornarem! 

Les noies de La Llauna
Els nois de La Llauna