Pàgines

dilluns, 11 d’abril del 2016

Treball de Recerca finalista del Concurs Concordia-Fedefarma

Dues alumnes de La Llauna, Laura Avinyó i Alba Clemente, han estat seleccionades entre els 10 finalistes del Concurs Concordia-Fedefarma de Treballs de Recerca de Batxillerat relacionats amb el món dels medicaments, convocat per la Universitat de Barcelona. 

El seu treball titulat Predicció de la resposta al tractament amb Lenamidomida en pacients amb mieola múltiple és un dels 5 treballs de recerca del Seminari de Biologia i Geologia que s'han realitzat en col·laboració amb el Campus de Recerca Biomèdica de Can Ruti, dintre del programa mediat per l'Ajuntament de Badalona. La tutora del treball és la professora Roser Bosch i també han comptat amb l'orientació i les dades facilitades pel Dr. Albert Oriol del Servei d'Hematologia de l'HTP i vicepresident de l'Institut Català d'Oncologia. 

Destaquem la qualitat del seu rigor conceptual i metodològic així com l'actualitat del tema investigat i l'interès de les seves conclusions. Ens gratifiquem del guardó que han rebut i les encoratgem a seguir avançant en la seva vocació científica.
La Laura i l'Alba amb el Diploma