Pàgines

dijous, 14 de maig del 2015

Korfball: La Llauna campions de la Final de Catalunya del KINS 2015

L'equip de 2n d'ESO de La Llauna
El dimecres 13 de maig es va celebrar al Pavelló de la Mar Bella de Barcelona la Final Nacional del KINS 2015 de korfball. Hi van participar els 10 equips infantils i els 10 cadets classificats a les fases de zona prèvies. L'equip infantil de La Llauna de 2n d'ESO  hi va participar com a guanyador de la zona del Barcelonès Nord.

El nostre equip, magistralment dirigit per en Roger Marcos i la Laia Vila, es va imposar en la competició infantil. Van competir amb molt d'entusiasme, amb molt bon joc i amb encert. De fet, van superar la fase de grups sense cap derrota i es van imposar a l'equip de Can Jofresa en el partit de quarts a la tanda de penals després d'empatar 10-10 (5-4). Van guanyar la semifinal al Blancafort per 5-2. La final amb el Front Marítim també es va decidir als penals després de finalitzar el temps de joc amb empat 3-3 (4-1). Impressionant  l'estadística de l'equip: 8 partits jugats/ 8 guanyats / 57 Korfs a favor (+9 penals) /26 Korfs en contra (+5 penals).

Enhorabona als jugadors/es  i a l'entrenador i l'entrenadora! Podeu veure més fotografies de la jornada clicant AQUÍ. El curs vinent seguirem amb el KINS 2016!