Pàgines

divendres, 23 de maig de 2014

Llagut: Regata del Desafiament 2014

El divendres 6 de Juny a les 12:00h es celebrarà la Regata del Desafiament de Llagut entre diferents escoles i instituts. És la 6ª edició de la regata que el 2009 va començar com un desafiament entre els Instituts Badalona7 i La Llauna. En les successives edicions s'hi han anat incorporant altres escoles: Badalonès, Betúlia, Issac Albéniz, Vázquez Montalbán, Joan Maragall... El trofeu del Desafiament resta durant tot el curs en mans de l'escola o institut guanyador de la regata i quedarà en poder del centre que aconsegueixi guanyar la regata 3 edicions seguides o 5 edicions alternes. 

La Llauna defensa el títol aconseguit el 2013 amb l'Adrià Llagostera de timoner i Núria Marin, Judith Carreras, Carlos Bailo, Albert Gené, Joana Niubó, Daniel Reyes, Marta García, David García, Ismael Shihade i Olaia Puig. En aquesta edició els components de l'equip de La Llauna son: Laura Jara i Júlia Mestres de 1r de Batxillerat, Alba Clemente, Laura Aviñó, Anna Pérez, Victor Aguayo, Martí Sánchez, i José Antonio Reyes de 4t d'ESO i Oriol Cañellas i María Ponce de 3r d'ESO.

Palmarès: 
  • 2009 La Llauna
  • 2010 Badalona 7
  • 2011 Badalona 7
  • 2012 Badalonès
  • 2013 La Llauna
Ja ho  sabeu, divendres 6 de juny,  el desafiament és al Port de Badalona. 

Cliqueu AQUÍ per veure les fotografies de la final del 2013.