Pàgines

dissabte, 10 de maig del 2014

La Llauna guanya el KINS'14 del Barcelonès Nord

Alumnat de La Llauna a la Jornada KINS'14
El dimecres 7 de Maig es va jugar al poliesportiu de La Mina la competició KINS'14, competició de Korfbal entre els equips representants dels instituts de la zona del Barcelonès Nord. La Llauna hi va participar amb 4 equips, 2 de categoria Infantil i 2 en categoria Cadet. Hi van participar els instituts Vázquez Montalbán, Numància, Forum i Isaac Albéniz. En total 8 equips cadets i 8 equips infantils.

En la fase de grups, els equips infantils de La Llauna (1r i 2n ESO) es van classificar per a les semifinals com a primers sense perdre cap partit i desenvolupant un molt bon joc dirigits a la banqueta per l'Adrià Llagostera i en Gerard Formentí. A les semis, l'equip de 2n es va imposar a l'equip B del Numància per 4-2 i l'equip de 1r va perdre amb l'equip A del Numància per 3-1. A la final infantil La Llauna va guanyar per la mínima amb korf d'or d'en Roger Barriga a la pròrroga. Va ser un partit molt emocionant i intens.

En  la categoria Cadet els equips de La Llauna de 3r i 4t d'ESO també es van classificar per a les semis tot i que no amb tanta solvència com els equips infantils. Empatant i perdent un partit, van passar com a segons de grup. Tot i això, les sorpreses van saltar en els partits de semis, on els nostres equips dirigits a la banda per la Denisse Roca i l'Adrià Albiol es van imposar als favorits a priori. L'equip de 4t va guanyar al Vázquez Montalbán per 6-3 i l'equip de 3r va guanyar, en un partit molt ajustat, a l'Isaac Albéniz per 4-2. Els equips de la Llauna van disputar la final i l'equip de 4t es va imposar clarament.

Hi va haver un gran ambient entre els equips de la Llauna, fair play, gran direcció per part dels entrenadors i una excepcional jornada de Korfbal. Si cliqueu aquí podreu veure algunes fotografies de la jornada.