Pàgines

dimecres, 26 de març del 2014

Èxit de La Llauna a la Cursa BDN Running

Diumenge 23 de març es va celebrar la 3ª edició de la cursa popular Badalona Running (BDN Running) en un circuit urbà de 10 quilòmetres. Hi van participar prop de 3000 corredors/es.

Des de l'any passat l'organització de la cursa fa una campanya de promoció per fomentar la participació de l'alumnat dels diferents centres escolars de la ciutat. En aquesta edició La Llauna ha estat l'escola amb més participants inscrits i arribats: 20 nois i 3 noies. Cal destacar el primer lloc d'en Gerard Formentí i de la Paula Pulido en categoria escolar, tots dos alumnes de 1r de Batxillerat. Es va reeditar l'èxit de l'any passat on ja vam ser l'escola/institut amb més participants i l'Andrea Martínez va ser la primera noia en categoria escolar. Cal dir que a més del trofeu que ens acredita per ser l'escola amb més participants rebrem un premi en material esportiu.

Us recordem que la inscripció a la cursa es més econòmica si es fa en categoria escolar.  Ja ho sabeu, l'any vinent "BDN Running" amb l'equip de La Llauna!