Pàgines

dimarts, 10 de desembre de 2013

Nadal solidari a La Llauna


El divendres 20 de desembre és el darrer dia abans de les vacances de Nadal i, tal i com consta en el nostre Pla d'Acció Tutorial, lliurarem les notes del primer trimestre. Hi haurà competicions esportives i activitats diverses. Podeu consultar el document que hem lliurat a l'alumnat clicant aquí.

A La Llauna posem en marxa dues campanyes solidàries i us demanem la vostra col·laboració. 

Com cada any, i durant aquestes dates, recollirem les aportacions de l'alumnat per a l'apadrinament que tenim amb la Fundació Vicenç Ferrer de la Yasoda Bai, una nena índia. Recordeu que, amb el nostre apadrinament, estem garantint que la Yasoda vagi a l'escola i la manutenció de tota la seva família. Recollirem els diners entre dilluns dia 9 i dijous dia 19 de desembre mitjançant els delegats solidaris de cada curs. A tots aquells qui hi vulgueu col·laborar, l'aportació que us demanem és de 2 euros per família. De tota  manera, si voleu aportar-hi una quantitat més gran, segur que la Yasoda us ho agrairà. D'altra banda, igual que vam fer l'any passat, col·laborem altra cop  amb Global Humanitària i GLORRque duen a terme una campanya de recollida de roba usada en bon estat per a nens i adolescents. Ens hem ofert per recollir aquesta roba que ja no necessiteu i la recollirem al centre. Les dates de recollida seran les mateixes que per a la campanya anterior: de dilluns dia 9 a dijous dia 19 de desembre. Finalment us volem recordar que el proper divendres dia 20 de desembre, l'alumnat de 4t d'ESO recollirà diners pel Viatge de Final de Curs. Així, portarà el bar i la botiga solidària de les activitats de final de trimestre que farem al centre. Tot l'alumnat del centre hi podrà comprar l'esmorzar i diversos productes de comerç just d'Intermón Oxfam

Animem a tot l'alumnat i a totes les famílies a col·laborar-hi i a participar activament en aquests espais de convivència. Entre tots, hem d'intentar millorar la realitat. Gràcies.